Начало

Nil satis nisi optimum
Нищо, освен най-доброто, не е достатъчно добро!  
 
Това е любимото мото на Фамилна бирария „Прага 18“, в която нещата се случват като в истинско семейство. Спазваме традициите, но постоянно има и нещо ново. Всеки месец организираме бирени празници, посветени на различни поводи, и за всеки от тях съставяме допълнителна бирена селекция, освен постоянните 125 вида бири, които трайно се предлагат в менюто ни. Така в рамките на 1 година имате възможност да опитате уникални бири, които няма да намерите другаде, и да научите тяхната история. Някои бири поддържаме по желанието дори само на един клиент, защото той не е просто посетител, а ЧЛЕН НА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО!
Дните тук преминават неусетно, с усмивки, много настроение и в компанията на чудесна бира. Звучи сякаш всеки ден при нас е празник! Заповядайте и се уверете сами в това …
Тук можете да изчислите приблизителното съдържание на концентрацията на алкохол в кръвта при употребата на различните видове бира, които предлагаме.Внимание! Алкохолното съдържание при някои бири е по-високо от обичайното! Нашето бирено меню съдържа точна информация за това.